Mala's bewaren

Gepubliceerd op 27 augustus 2024 om 16:11

Mala's:

Het verhaal achter een mala is bijzonder en dat willen wij graag in deze blog met jullie delen. Al deze informatie hebben wij geleerd van onze klanten die langs kwamen met hun bijzondere mala's.

Wat is een mala?

Een mala is een ander woord voor krans of kroon. Mala's heb je in verschillende opzettingen, denk aan kralen, edelstenen, zaden en bloemen. Een mala word veel om de nek gedragen maar kan ook om de hand gedraaid worden. Een mala word met de hand en liefde gemaakt voor het doel waar ze voor gaan dienen. Een mala is een betekenis van vieren, verzegelen, en liefde.

 

Wanneer wordt een mala gebruikt?

Wij dachten dat een mala enkel gebruikt werd om een bruiloft mee te vieren, zoals wij allemaal het op maat gemaakte bruidsboeket voor een bruiloft kennen. 

Maar een mala word speciaal gevlochten voor zoveel meer dan alleen een huwelijk.

 

Ceremonies & Bruiloften

Geboortes & Afscheid

Verhuizingen & Nieuwe banen.

 

Ik vond het ook bijzonder en mooi om de mala's te mogen prepareren van een stel dat is afgereisd naar Mekka, dit is een 5 daagse reis die moslims in hun leven een keer mee maken. Bij terug komst ontvangen ze een bloemenmala om deze reis te vieren.

 

Heeft de mala jou hart ook gestolen en wil jij graag een mala bestellen, wij hebben veel mala's mogen prepareren van Bloemen Mala in Den-Haag.

( afbeelding is ook van Bloemen Mala ) 

Al in het bezit van een mala en willen jullie deze mala bewaren in een stolp, epoxy, lijst of bol? Kijk dan Hier voor alle mogelijkheden voor jullie bijzondere mala`'s en kom langs bij ons om alle preparaties te bekijken. 

Een mala verteld een verhaal, een verhaal die je voor altijd wilt bewaren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.